Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    Підготовка кваліфікованих робітників – актуальна проблема ХХІ століття, яка набуває сьогодні особливого значення. Безумовно, головну роль у вирішені цього завдання відіграє професійна (професійно-технічна) освіта, оскільки саме ця ланка глибоко інтегрована в економіку.
    Ситуація на ринку праці України сьогодні диктується роботодавцями, які справедливо вимагають, щоб заклади П(ПТ)О давали здобувачам освіти такий рівень знань та умінь, який відповідав би сучасним вимогам. Сьогодні без підтримки й тісного зв’язку з виробництвом заклад П(ПТ)О не в змозі забезпечити підготовку сучасного, обізнаного з новітніми технологіями кваліфікованого робітника.
    Одним з перших соціальних партнерів Головинського вищого професійного училища нерудних технологій стало представництво офіційного дилера в Україні компанії по виробництву будівельної і дорожньої техніки ТОВ ЄТС «Volvo Україна».
    Для викладачів, майстрів виробничого навчання закладу та кращих здобувачів освіти представники фірми проводять технічні семінари та тренінги. Так, 21.12 2021 року співробітники ТОВ ЄТС «Volvo Україна» Андрій Барабаш, Юлія Войтюк, Володимир Панюк провели на базі Головинського вищого професійного училища нерудних технологій семінар-практикум, в рамках якого нагородили кращих здобувачів освіти  Головинського ВПУ НТ Тимошенка Романа та Рубліка Ростислава. Іванова Андрія - здобувача освіти Центру ПТО м. Житомира, які посіли призові місця у регіональному відборі (I етапі) Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» 2021-2022 серед учнівської та робітничої молоді за компетенцією «Обслуговування важкої техніки».
    Тренер ТОВ ЄТС «Volvo Україна» Володимир Панюк провів майстер-клас для викладачів та  майстрів виробничого навчання закладу з основ ремонту та обслуговування техніки з презентацією робочого зошита «Обслуговування важкої техніки фірми Volvo».
Відбувся круглий стіл у форматі прямого ефіру з керівниками центрів обслуговування техніки фірми Volvo країн Східної Європи. Обговорювались питання організації та проведення конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» та перспективи створення навчально-практичних центрів з даного напрямку.
    Компанія ТОВ ЄТС «Volvo Україна» є одним з основних провідників нових технологій у світі, тому їм було чим здивувати працівників та здобувачів освіти закладу. Наші партнери заклали правильний вектор професійного руху випускників закладу і сподіваємось, що це лише початок великого  шляху до нових звершень.
    Велика подяка співробітникам ТОВ ЄТС «Volvo Україна» за дуже цінну та  важливу інформацію, новий досвід та  позитивну атмосферу!
    ПРАЦЮЄМО РАЗОМ!

Директор ГВПУ НТ Вячеслав МАКСИМЧУК

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення