Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    У період з 20.09. по 24.09.2021 року у ГВПУ НТ проведено фаховий методичний тиждень з професії «Водій автотранспортних засобів (категорії «В», «С»)».
    Тиждень розпочався інформаційним дайджестом про відкриття Тижня та огляду навчально-методичних видань з професії «Водій автотранспортних засобів (категорії «В», «С»)» і з Правил дорожнього руху для членів МК (відповідальна – бібліотекар Бежевець Т.П.). В цей же день, керівником гуртка Лисюк І.О. було оформлено фойє навчального корпусу відповідно до тематики Тижня.
    Відкритий урок на тему: «Світлофорне регулювання» в групі 202 провів викладач Хоменко О.М. Завершальним етапом уроку стало проведення онлайн-тестування.
    На конкурс дитячих малюнків, плакатів «Дотримуйся правил – збережи життя» (керівник гуртка Лисюк І.О.) були представлені 5 робіт учасниці гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Берегиня» Бондар Д. (гр. 110).
    В олімпіаді з предмета «Будова автомобіля» серед здобувачів освіти групи 301 (викладач Ломако А.А.) прийняли участь 9 здобувачів освіти. Переможцями стали:
    І місце – Юхимчук А.;
    ІІ місце – Редчиць Н.;
    ІІІ місце – Риндич  В.
    Інженер з ОП Заньковець Н.М. підготувала та розповсюдила пам’ятки «Дії водія, якщо працівник поліції зупинив службовий транспорт» серед інструкторів з водіння закладу.
    Профілактичну бесіду із доцільності використання світло-повертаючих елементів в одязі, інженер з ОП Заньковець Н.М. провела серед здобувачів освіти з професії «Водій автотранспортних засобів (категорії «В», «С»).
    Конкурс фахової майстерності з професії «Водій автотранспортних засобів (категорії «В», «С»)» серед здобувачів освіти груп 301 та 403 провели викладач Хоменко О.М. та майстер в/н Прохорчук В.П. В теоретичній частині конкурсанти вирішували тестові завдання з ПДР. Практична частина складалася з вправи відповідно до набутого кваліфікованого рівня – заїзд в умовний бокс. Кращими стали:
    І-місце – Карпельов П. (гр. 301);
    ІІ-місце – Новіцький М. (гр.403);
    ІІІ-місце – Медведєв І.(гр. 301)
    Відкритий урок на тему: «Кривошипно-шатунний механізм легкового автомобіля» в групі 301 провів викладач Федчик В.С.
    З метою оцінки ефективності проведення уроків виробничого навчання, комісією в складі: заступника директора з НМР Данилівської А.Д., старшого майстра Ломако Ю.М., методиста Мовчан Л.В. були відвідані уроки майстрів-інструкторів з водіння: Андрущука В.В. в гр.301 (тема уроку: «Водіння автомобіля по бездоріжжю»), Оникійчука С.М. в гр. 403 (тема уроку: «Рух поза населеним пунктом») та Трохименка О.Р. в гр. 403 (тема уроку: «Зустрічний роз?їзд»).
    Диктанти для здобувачів освіти на тему: «Увага! Небезпека на дорозі» в групах 107, 209 та 311 провели викладачі української мови Гарманчук І.В. та Коваленко Т.С. Найкращі результати продемонстрували:
    гр. 107:
    І місце – Яценюк Д.
    ІІ місце – Дорошина С.
    ІІІ місце – Іващенко В.
    гр. 209:
    І місце – Масальський К.
    ІІ місце – Кобець В.
    ІІІ місце – Титарчук Н.
    гр. 311:
    І місце – Дрозд М.
    ІІ місце – Вакуленко М.
    ІІІ місце – Нікітчук І.
    Цікаво та змістовно пройшли в навчальних групах години спілкування «Обов’язки і права пішоходів і пасажирів».
    Програма Тижня була надзвичайно насиченою, змістовною та цікавою.

    

    

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення