Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    У період з 15 по 19 листопада у Головинському ВПУ НТ проходив фаховий методичний тиждень з професій «Тракторист-машиніст с/г виробництва», «Слюсар з ремонту ДБМ та тракторів».
    Тематичне оформлення інформаційного екрану, інформдайджест на офіційних сторінках закладу, літературна викладка для членів МК у читальній залі (бібліотекар Бежевець Т.П,), віртуальна екскурсія та експрес-повідомлення у фоє навчального корпусу про історію трактора та сучасну техніку (бібліотекар Бежевець Т.П, майстер в/н Шилігацький Ю.О.) – саме такими заходами розпочався Тиждень професійного спрямування. Наступними кроками проведення Тижня стали відкриті уроки виробничого та теоретичного навчання (майстер в/н Андрущук В.В., викладачі Ковальчук Р.А., Заречний А.А., Якименко В.П.).
    В рамках Тижня відбувся конкурс фахової майстерності з професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва (категорія «А1»)» серед здобувачів освіти груп 301, 303 (ГВПУ НТ) та 191Т (ТВСВ смтПулини). Конкурс проходив у два етапи: теоретичний та практичний, за результатами яких були визначені переможець та призери. ІІІ місце посів Рафальський Олексій (група 301), ІІ місце – Матюшенко Владислав (група 191Т). Переможцем конкурсу став Бондарчук Павло (група 303).
    Упродовж Тижня пройшли індивідуальні уроки водінняз професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва (категорії «D1»та «G1») (майстри в/н Заньковець Л.М., Микитюк О.В.).
    Керівники гуртків спільно з майстром в/н Шилігацьким Ю.О. провели для здобувачів освітивиховну годину до Дня працівників сільського господарства «Хвала рукам, що пахнуть хлібом».
    19.11.2021 н.р. в рамках фахового методичного тижня з професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва; Слюсар з ремонту ДБМ та тракторів» відбулося виїзне засідання методичної комісії педагогічних працівниківГоловинського ВПУ НТ у ТВСВ смт. Пулини. Заступник директора з НМРДанилівська Я.Д., методист училища Мовчан Л.В., голова МК Ковальчук Р.А., викладачі та майстри в/н Заречний А.А., Андрущук В.В., Заньковець Л.М., Микитюк О.В., Шилігацький Ю.О. відвідали відкритий урок виробничого навчання та провели відкрите засідання методичної комісії, обговорили питання оновлення сучасного КМЗ з предмета/професії та підвели підсумки проведення Тижня професійного спрямування.

    

    

    

    

    

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення