Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

     Обласний конкурс на кращу стратегію  цифровізації  закладу П(ПТ)О  проводиться  в рамках реалізації обласного проєкту  «Цифровізація  професійної  освіти  Житомирщини».  Конкурс  передбачає  створення  ефективної  системи цифровізації  закладів  П(ПТ)О,  підвищення  рівня  якості  освітньої  діяльності закладів П(ПТ)О області у сфері використання цифрових ресурсів.
     Успішна  реалізація  стратегії  цифровізації  дасть  змогу  істотно  посилити конкурентоспроможність  закладу  П(ПТ)О  освіти,  залучити  додаткові  ресурси, оновити  навчально-матеріальну  базу,  забезпечити  доступність  освіти,  в  тому числі  у форматі дистанційного навчання.
     На засіданні педагогічної ради, 26.04.2022р., в онлайн-форматі, за допомогою відео конференції Google Meet було розглянуто Стратегію цифрової трансформації Головинського вищого професійного училища нерудних технологій на 2022-2025рр. (протокол № 9), розроблену  робочою групою ГВПУ НТ. Заступник директора з НМР Данилівська Я.Д. зазначила, що це один із основних документів закладу, який має на меті:

створення дієвої моделі «Цифрового закладу освіти», який є реалізатором навчальних програм та фокусується на гнучкості цифрових технологій, навчальних платформ, автоматизованій підтримці та доступі до якісної освіти;

цифрова трансформація усіх напрямів діяльності ГВПУ НТ для підвищення якості професійної (професійно-технічної) освіти;

формування цифрового освітнього середовища та цифровізація всіх освітніх процесів, що забезпечить ефективність та прозорість діяльності закладу освіти, підвищить його іміджу та лідерських позицій.

Члени педагогічної радиухвалили рішення схвалили Стратегію цифрової трансформації Головинського вищого професійного училища нерудних технологій на 2022-2025рр. та налагодити системну роботу по її впровадженню в діяльність закладу.

Заcтупник директора з НМР Данилівська Я.Д.

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Житомирський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел (04134)3-12-07
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення