Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    10.11.2021 р. в Головинському ВПУ НТ  відбулося засідання педагогічної ради в дистанційному режимі за допомогою додатка GoogleMeet разом із колегами ТВСВ м. Радомишль та ТВСВ смт Пулини на тему: «Сучасний здобувач освіти. Який він?».
    Заступник директора з НВихР Поліщук І.М. розповіла присутнім членам педагогічної ради про адаптацію здобувачів освіти I курсу до нових умов навчання.
    Практичний психолог ГВПУ НТ Давидчук Л.П. презентувала психолого-педагогічний аналіз особливостей здобувачів освіти нового набору (за результатами проведення соціометрії в навчальних групах I курсу), а соціальний педагог Мацієвська Т.В. – соціальний паспорт закладу та надала поради педагогічному колективу щодо ефективності роботи з соціально незахищеними здобувачами освіти. Співдоповідачами зданого питання були класні керівники: Кузьменко О.О. (ГВПУ НТ), Опанащук М.М. (ТВСВ смт Пулини), Бернацька І.А. (ТВСВ м. Радомишль), які поділилися досвідом роботи із здобувачами освіти з даного питання.
    Заступник директора з НМР Данилівська Я.Д. ознайомила членів педагогічної ради з результатами вхідного діагностування з предметів з/о підготовки здобувачів освіти I курсу. Викладачі: Пилькевич І.Л. (ГВПУ НТ), Іщенко О.А. (ТВСВ смт Пулини), Панькевич І.С. (ТВСВ м. Радомишль) вказали на основні помилки, яких допускалися здобувачі освіти при написанні діагностичних контрольних робіт та запропонували заходи по ліквідації прогалин у знаннях.
    Заступник директора з НВихР Поліщук І.М. розкрила питання щоденного контролю за відвідуванням занять та дисципліною здобувачів освіти I курсу та запропонувала вживати невідкладні заходи з ліквідації пропусків занять. Завідуюча ТВСВ смт Пулини Єль В.М., методист ТВСВ м. Радомишль Бичківська О.В. поділилися алгоритмами роботи по контролю за відвідуванням здобувачами освіти у закладах.
    Методист ГВПУ НТ Мовчан Л.В. надала swot-аналіз та зупинилася на основних питаннях стратегії розвитку закладу. На педагогічній раді було розглянуто та схвалено Положення про впровадження внутрішньої системи забезпечення якості освіти у ГВПУ НТ.

Заступник директора з НМР Яна ДАНИЛІВСЬКА

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення