Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    «WorldSkills Ukraine» - це наймасштабніший конкурс професійної майстерності з робітничих професій, що проводять серед студентів та молодих фахівців, віком від 18-ти до 22-х років.
    З метою підвищення престижу робітничих професій та професійної освіти, 20 жовтня 2021 року на базі Головинського ВПУ НТ пройшов регіональний відбір (I етап) Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» 2021-2022 серед учнівської та робітничої молоді за компетенцією «Обслуговування важкої техніки».
    В конкурсі взяли участь представники закладів освіти: Центру ПТО м. Житомира та Головинського вищого професійного училища нерудних технологій.  Перше місце у регіональному відборі (I етапі) Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» 2021-2022 посів Тимошенко Роман, здобувач освіти Головинського ВПУ НТ, на другому місці – Іванов Андрій, здобувач освіти Центру ПТО м. Житомира, третє місце – Рублік Ростислав, здобувач освіти Головинського ВПУ НТ.
    В якості членів журі були запрошені головний директор (Вознюк О.С.), головний інженер (Заєць С.А,) і головний механік (Александрович М.Ю.) ТОВ «Коростишівземінвест».
    Підготували переможця викладачі: Ковальчук Р.А., Заречний А.А. та майстри виробничого навчання: Заньковець Л.М., Микитюк О.В., Шилігацький Ю.О.
    Вітаємо переможця  - Тимошенка Романа, здобувача освіти Головинського ВПУ НТ, який представить Житомирську область у II етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності ««WorldSkills Ukraine» 2021-2022» та призерів конкурсу. Зичимо наснаги, успіхів та професійних звершень.

Заступник директора з НМР Яна ДАНИЛІВСЬКА

    

    

    

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення