Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    Роки за роками відпливають у небуття. Тільки пам'ять назавжди залишається з нами. Пам'ять - нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни.
    Пам’ятна книга історії українського народу містить в собі багато славних сторінок, та серед них є кілька, написаних криваво-чорним кольором. Чи не найчорнішою сторінкою історії українського народу є голодомор 1932 - 1933 років. Це було не стихійне лихо, а жахлива трагедія, яка забрала в могили мільйони невинних українців – старих, молодих, дітей.
    Представники учнівського самоврядування разом з координатором учнівського самоврядування Давидчук Л.П. підготували акцію «Запали свічку пам’яті» , яка перенесла всіх у час страшних голодних років. Історичні факти, сумні вірші про смерть людей - все це залишиться в пам’яті здобувачів освіти та педагогів.
    Ми повинні пам’ятати, що наш священний обов’язок – зберігати в пам’яті і глибоко вшановувати наших співвітчизників, тих людей, котрі становили наше родинне дерево, єднали наступність наших родин і пішли у вічність насильницькою, мученицькою смертю!

Координатор учнівського самоврядування Давидчук Л.П.

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення