Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    З 25 листопада по 10 грудня 2021 року педагогічні працівники та здобувачі освіти Головинського ВПУ НТ долучилися до Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства». Психологічна служба разом із керівником гуртка «Берегиня» Лисюк І.О. оформили інформаційний екран з даної тематики.
    Здобувачі освіти Головинського ВПУ НТ взяли участь у флешмобі в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» та закликали молодь берегти себе та не бути байдужими до біди інших. Учасники передали естафету ТВСВ м. Радомишль, які також приєднатися до флешмобу.
    Бібліотекарем Бежевець Т.П. підготовлений бібліомікс на тему: «Насильство. Як себе захистити.»
    Психологічна служба підготувала роздаткові матеріали на допомогу керівникам груп та вихователям: буклет-пам’ятку «Обери життя – не дай СНІДУ шанс», буклет «Види насильства: ознаки та прояви» та буклет «Харасмент і газлайтинг».
    До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДОМ зі здобувачами освіти 407 групи ГВПУ НТ соціальним педагогом проведено вікторину « Правда чи фейк?». Практичним психологом було проведено заняття з елементами тренінгу «Біда одна – проблема спільна» зі здобувачами освіти 202 групи.
    Керівники груп (Нестерчук С.В., Новаківська С.А.) провели виховну годину «Ми проти насильства» у групах 317 та 606.
    Практичним психологом Л.П. Давидчук було проведено зі здобувачами освіти 101 групи заняття з елементами тренінгу «Булінг! Не роби вигляду, що не бачиш.
Здобувачі освіти ГВПУ НТ спільно із соціальним педагогом Мацієвською Т.В. та бібліотекарем Бежевець Т.П. долучилися до акції вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі.
    Практичним психологом  Давидчук Л.П. проведено заняття з елементами тренінгу: «Знай і поважай свої права» зі здобувачами освіти 202 групи. В ході заняття звернули увагу не лише на те, щоб здобувачі освіти знали свої права, але й виконували обов’язки, оскільки «незнання закону не звільняє від відповідальності».

Соціальний педагог Тетяна МАЦІЄВСЬКА
Практичний психолог Людмила ДАВИДЧУК

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення