Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    Стратегічним завданням Головинського ВПУ НТ є вдосконалення механізму співпраці  закладу з соціальними партнерами-компаніями, які працюють на ринку України: «Даніко», «Укрпрофігруп», «Агропросперіс», ЄТС «Volvo Україна» з метою фінансування та підтримки процесу підготовки кваліфікованих робітників. З цією метою в закладі започаткований проєкт «Інноваційні шляхи розвитку державно-приватного партнерства (ДПП) як умова розвитку Головинського вищого професійного училища нерудних технологій».
    В рамках даного проєкту делегація Головинського ВПУ НТ в складі викладача Ковальчука Р.А., майстрів виробничого навчання Заньковця Л.М., Микитюка О.В., Андрущука В.В. та здобувачів освіти групи 301 Карпенка Д. і Карпельова П. 15 квітня 2021 року відвідала представництво компанії ЕТС - офіційного дилера Volvo CE в Україні, що знаходиться с. Глевака Київської області. 
    Представниками компанії ЕТС були представлені останні зразки  техніки Volvo, обладнання для ремонту та сервісу, запчастини. Головним механіком сервісного центру компанії ЕТС був проведений тренінг «Вдосконалення практичних вправ на сучасній техніці Volvo».
    Крім того, представники офіційного дилера Volvo CE в Україні передали представникам закладу запасні частини для техніки Volvo, тому що реальні запчастини для дорожньо-будівельної техніки дуже необхідні для підготовки майбутніх кваліфікованих робітників. Так, деякі матеріали можна опрацювати онлайн, подивитися на схематичних зображеннях генератора, паливного насоса або гідроциліндра.
    Даний захід дозволив Volvo CE в Україні продемонструвати свої власні розробки, вивірити економічну доцільність та конкурентоспроможність своєї техніки, а педагогічних працівників закладу підвищити свій  професійний рівень.

Заступник директора з НВР Таїсія ЗАРУЦЬКА

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел (04134)3-12-07
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення