Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    12 листопада 2020 р. в онлайн-режимі на вебплатформі «Класна оцінка» відбувся вебінар педагогічних працівників обласних методичних секцій металообробних та енергетичних професій і викладачів предмета «Захист України». Тема вебінару «Застосування в освітньому процесі електронного ресурсу – основи сучасного навчального середовища».
    У вебінарі взяли участь 19 педагогічних працівників із сімнадцяти закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.
    Викладач Головинського ВПУ НТ Ломако А.А. взяв участь у вебінарі, тема виступу «Застосування в освітньому процесі електронного ресурсу – основи сучасного навчального середовища».
    17 листопада 2020 року при Навчально-методичному кабінеті професійно-технічної освіти у Житомирській області за темою «Упровадження та поширення перспективного педагогічного і виробничого досвіду, елементів дистанційного навчання в освітній процес ЗП(ПТ)О області» у формі вебінару проведено засідання обласної методичної секції педагогічних працівників з професій і предметів соціального та економічного напрямку, в якої брали участь 26 представників з 19-ти ЗП(ПТ)О області.
    Про вимоги щодо складання бізнес-плану підприємницької діяльності здобувачами освіти розповіла (з досвіду роботи) викладач Головинського ВПУ НТ Солякова Т.В.

 

    

    

 

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення