Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    Вітаємо Артура Кисельчука – здобувача освіти Головинського ВПУ НТ - найкращого електрогазозварника України 2021 року, переможця ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електрогазозварник».
    На конкурсі Артур представляв професійну освіту Житомирщини серед 25 учасників України. Конкурс проводився в онлайн-режимі з використанням дистанційних технологій та складався із теоретичного та практичного турів за допомогою відеоконференції GoogleMeet.
    Проходив конкурс у режимі постійного відеозв’язку з журі.
    Практичний тур полягав у зварюванні стикового з’єднання пластин з низьковуглецевої сталі у вертикальному (PF) просторовому положенні методом 135 (дугове зварювання металевим плавким електродом у середовищі активних газів) на спеціально оснащеному робочому місці.
    До конкурсу майбутнього переможця готували майстер виробничого навчання Тичина Валентин Олексійович та викладач Ломако Андрій Анатолійович.
    Колектив Головинського ВПУ НТ щиро вітає Артура та його наставників з перемогою та бажає подальших професійних здобутків та напрацювань. Невичерпної енергії вам, наснаги, міцного здоров’я та впевненості у майбутньому!
    Перемога Артура – це досягнення всього колективу Головинського ВПУ НТ! Хай щастить нам завжди і в усьому!

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел (04134)3-12-07
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення