Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    25 жовтня 2020 року – 90-річний ювілей від дня заснування Головинського вищого професійного училища нерудних технологій. Поважний ювілей дав можливість озирнутися назад, згадати пройдений шлях, сказати добре слово про тих, хто в стінах училища сіяв розумне, добре та вічне, вчив азам професій, прищеплював любов до обраної справи.
    Учнівським самоврядуванням училища випущено ювілейний номер газети «Вісник ГВПУ НТ» (газетна верстка методиста Мовчан Л.В.).В газеті вітання директора Максимчука В.В., заступника з НВР, головного редактора Заруцької Т.А., історична довідка про шляхи розвитку закладу, спогади ветерана освітянської ниви Мовчан Л.В., спогади та вітання випускників, учнів та працівників.
    Ювілейне свято стало гарним приводом для екскурсу  в історію професійно-технічного закладу. Бібліотекарем Бежевець Т.П. створено відеоролик «Головинське ВПУ НТ: від минулого до сучасного».
    Викладачі української мови та літератури Гарманчук І.В., Кузьменко О.О., разом з керівником гуртка Лисюк І.О. провели літературний конкурс "Посвята рідному училищу".
    В рамках відзначення ювілею за ініціативи учасників гуртка "Берегиня" та членів учнівського самоврядування виготовлено оберіг для училища (керівники Лисюк І.О. та Русс І.В.).
    З нагоди ювілейної дати колектив закладу почув на свою адресу багато щирих і теплих слів, побажання творчої наснаги, добробуту, процвітання та миру.
    З ювілеєм тебе, рідне училище!

 

    

    

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення