Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

   З 11 по 15 листопада 2019 року у ГВПУ НТ проходив Тиждень добрих справ. Розпочався тиждень з тематичного оформлення фоє та відеофлешмобу «Доброта в нашому серці», в якому взяли участь здобувачі освіти училища та педагоги. Протягом тижня була оголошена акція «Посміхнись училищу», основна мета якої подарувати усмішки училищу у вигляді фотосвітлин. Представлені фото розмістили на стенді у фоє навчального корпусу. Активну участь в даній акції взяли групи 201, 117, 606, 312, 318, 108. Учні 117 групи здобули перемогу в номінації «Найщиріша посмішка», учні 606 групи перемогли в номінації «Голлівудська посмішка», 318 – «Найкраща чарівна посмішка», 108 – «Найграйливіша посмішка», 312, 201 – номінація «Загадкова посмішка».
   Практичний психолог протягом тижня проводила з групами вікторину «Розумники та розумниці». Найактивнішими учасниками вікторини стали групи 201, 312, 117, 111.
   Психологічна служба разом з мешканцями гуртожитку провела заняття з елементами тренінгу «Толерантність до себе та до оточуючих» (задіяні групи – 117, 111, 207, 210, 312, 302).
   У вівторок практичний психолог провела діагностику рівня комунікативної толерантності педагогів, в результаті якої було визначено, що 20 % педагогів мають дуже високий рівень толерантності, 30% - середній, 50% - високий. Цього ж дня соціальний педагог також проводила анкетування серед здобувачів освіти на тему «Чи є ти толерантною особистістю?». За результатами анкетування було виявлено, що 28% учнів мають середній рівень толерантності, 34% - достатній рівень, 38% - високий рівень.
   Середа розпочалася з тематичної лінійки, присвяченої Всесвітньому дню доброти на тему «Доброму всюди добре». Продовжилися заходи алеєю прислів’їв «Доброму всюди добре». За активну участь в написанні висловів про добро перемогли групи: І місце – 318 група, ІІ місце – 312 група, ІІІ місце – 210 група. Учнівською радою «Громадянин ХХІ століття» на чолі з координатором Гарманчук І.В. організовано акцію «Від щирого серця даруймо доброту», яка пройшла не лише в училищі, але й в селищі. Наші учні бажали жителям селища Головине добра та гарного настрою і дарували листівки з побажаннями.
   Мешканці гуртожитку взяли участь в трудовій акції «Гуртожиток – наш другий дім, нам добре, коли чисто в нім».
   В четвер та п’ятницю проходив закритий конкурс «Міс та містер Толерантність училища» в номінації «Педагоги». Учні здійснювали таємне голосування за тих педагогів, яких вони вважають добрими та толерантними. За підрахунком голосів були визначені наступні місця серед педагогічних працівників училища в даній номінації: І місце – Ломако А.А.; Солякова Т.В., ІІ місце – Ковальчук А.Б.; Поліщук І.М., ІІІ місце – Хоменко О.М., Тичина В.О., Ковальова М.П.
Закінчився Тиждень акцією «Дружні долоньки єдності», яка була присвячена Міжнародному дню толерантності. Активну участь в акції взяли групи 201, 210, 606.
   Тиждень пройшов активно, насичено та цікаво. Дякуємо здобувачам освіти та педагогічним працівникам за участь та допомогу в проведенні всіх заходів в рамках Тижня добрих справ.

   

   

   

   

   

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення