Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

    Сонце встало, умите росою,
    Вітер в небі співає пісень.
    Україно! Сьогодні з тобою
    Ми новий зустрічаємо день.
    Саме такими поетичними рядками з вуст ведучих розпочалася урочиста лінійка з нагоди початку нового 2019-2020 навчального року, яка стала своєрідною межею між теплими літніми днями та порою нових навчальних та професійних звершень. Палкими словами та зі щирими побажаннями звернувся до учнів та працівників училища керівник закладу ВячеславМаксимчук. Важливим моментом на заході було представлення цьогорічних першокурсників, які стали не просто учнями нашого закладу, а здобувачами освіти Головинського вищого професійного училища нерудних технологій. Випускники також звернулися до них із напутніми словами та передали глиняний глечик із чарівним напоєм, куди вклали всі земні скарби для успішного навчання та допомоги в житті. Яскравою сторінкою лінійки був виступ шанованої гості Людмили Горової – директора з управління персоналом ТОВ «Агропросперіс», яка зарядила неабияким позитивом усіх присутніх. Також глядачів приємно порадували яскраво представлені музичні номери від аматорів сцени.
    Цього ж святкового дня керівники груп провели Перший урок за самостійно обраною тематикою.
    Бібліотекар Бежевець Т. П. та керівник гуртка Лисюк І. О. тематично оформили фойє навчального корпусу не тільки для хорошого та бадьорого настрою, а ще й для незабутніх фото.
    Працівники училища, продовжуючи щорічну традицію, сфотографувались усім колективом і тим самим зупинили яскраву мить святкового дня на всі наступні роки.
    Удачі, натхнення, невичерпної енергії та творчого запалу у новому 2019-2020 навчальному році вам, дорога училищна родино! Яскравих емоцій, цікавих ідей та нових перемог!

Гарманчук І. В., керівник гуртка

    

    

    

    

    

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення