Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Навчально-практичний центр зварювальних технологій

Центр професійної кар'єри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Учнівська Рада "Громадянин ХХІ ст."

Наші досягнення

Музей

Газета "Вісник ГВПУ НТ"

Безпека роботи в мережі INTERNET

Публічна інформація

 

 

     З 25 листопада по 10 грудня 2019 року працівники та здобувачі освіти Головинського ВПУ НТ долучилися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Розпочалася акція із оформлення інформаційного екрану з даної тематики. 25 листопада, до Дня боротьби за ліквідацію насильства над жінками, учні взяли участь у флешмобі «Біла стрічка», як символ світового визнання проблеми гендерного насильства.
    Практичним психологом Давидчук Л.П. проведено з мешканцями гуртожитку заняття з елементами тренінгу «Скажи разом з нами «Ні» булінгу». Мета даного заняття -  ознайомлення учнів із поняттям підліткового булінгу та пошук мирних шляхів вирішення будь-яких конфліктних ситуацій. Крім того, учням наголошено, що  на проблему боулінгу звернено увагу і на державному рівні, оскільки за вчинення дій, які кваліфіковані як «булінг» тепер накладаються штрафні санкції.
    29 листопада УР на чолі з координатором Гарманчук І.В. провела тематичний захід «Обери життя». Звернено увагу на таку проблему ХХІ ст. як СНІД, а також за допомогою відеоматеріалів показано шляхи зараження та наслідки хвороби. По закінченню заходу учасники взяли участь в акції «Молодь ГВПУ НТ проти СНІДУ» та закликали інших берегти здоров’я та вести здоровий спосіб життя.
    Педагоги та учні долучилися до акції «Долоньки дружби: Ми проти насильства». 
    Завершилася акція 10 грудня зустріччю з  представниками Черняхівського відділення поліції, які розповіли про Загальну Декларацію прав людини, прийняту 10 грудня 1948 року, крім того звернули увагу не лише на те, щоб здобувачі освіти знали свої права, але й виконували обов’язки, оскільки «незнання закону не звільняє від відповідальності».

Соціальний педагог Марина КОВАЛЬОВА
Практичний психолог Людмила ДАВИДЧУК

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення