Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Центр професійної кар'єри

На допомогу учням

 

Усний журнал «Людина починається з добра»

(до Міжнародного дня толерантності)

 

    Толерантність людей є найважливішою умовою миру і злагоди в сім’ї, колективі та суспільстві. Адже соціальні взаємовідносини постійно змінюються, породжуючи то гармонію, то перевагу. У різних людей – різні погляди на життя, працю, кохання. Чи завжди ми поважаємо думки, погляди інших? Як треба поважати інших? Чи треба прагнути, щоб інша людина сприймала ваші погляди? Саме ці питання учні ГВПУ НТ намагалися з’ясувати під час тематичної лінійки під назвою «Людина починається з добра», яка відбулася 14 листопада 2018 року.
    В умовах соціальної розмаїтості дуже важливо встановити культуру миру, що неможливо без дієвого виховання, заснованого на принципах толерантності.
Відсутність самоконтролю, розуміння іншого породжують конфлікти й напруженість, позбавляють простір міжособистісних відносин, почуття захищеності й безпеки.
Толерантність включає не тільки повагу до інших і визнання рівності прав, але й відмову від примусового й гнітючого домінування.
    Толерантність людей є найважливішою умовою миру і злагоди в сім’ї, колективі та суспільстві. Принципи толерантності закріплені у Декларації, проголошеній та підписаній ЮНЕСКО 16 листопада 1995р. Саме 16 листопада ми і відзначаємо Міжнародний день толерантності.
    То ж давайте поважати та розуміти один одного, бути стриманими, уважними та люблячими, тому що ми «ТОЛЕРАНТНІ ОСОБИСТОСТІ».

Соціальний педагог Ковальова М.П.