Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Центр професійної кар'єри

На допомогу учням

 

 Тиждень знань ПДР «Дорожня грамота»

    З метою підвищення поінформованості учасників навчального процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод, стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму, зокрема небезпечної поведінки на вулицях і дорогах, невикористання шоломів та ременів безпеки, керування транспортним засобом у стані сп’яніння, недотримання швидкісного режиму та правил дорожнього руху в училищі з 10 вересня по 14 вересня був проведений Тижня знань Правил дорожнього руху «Дорожня грамота».
    Активну участь в проведенні Тижня приймали як учні так і майстри виробничого навчання, викладачі. В рамках Тижня значна увага була приділена знанням правил дорожнього руху як у ролі пішоходів так і в ролі водіїв. Проведена олімпіада з знань правил дорожнього руху серед учнів та перевіренні знання правил серед майстрів виробничого навчання. В бібліотеці всі бажаючі мали нагоду ознайомитися з новинками літератури та періодики на тему «Правила – поважаємо, учнів – захищаємо». У актовій залі гуртожитку вихователями проведена виховна година на тему «Причини небезпечних ситуацій на вулиці».
    Інженер з охорони праці на лінійці провів для учнів роз’яснювальну бесіду на тему «Будь свідомим пішоходом», у ході якої ознайомив учнів із статистикою дорожньо-транспортних пригод за перше півріччя 2018 року в Україні, а також нагадав правила безпечного переходу дороги, посадки в громадський транспорт, виходу з громадського транспорту.
    В цілому протягом Тижня всі плідно попрацювали, і я надіюсь, що цим ми запобігли травмуванню учнів на дорозі.


Заньковець Н.М., інженер з охорони праці