Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Центр професійної кар'єри

На допомогу учням

 

Тиждень козацької слави в ГВПУ НТ

    «Час згадати нашу славу, брате!» – саме під такою назвою у нашому навчальному закладі у період з 8 по 12 жовтня проходив тиждень козацької слави, який розпочався традиційно з оголошенням про його проведення на ранковій нараді заступником директора з НВихР Янович Н.А. Також цього дня інженер з охорони праці Заньковець Н.М., юрисконсульт Шлапак В.С. та бібліотекар Бежевець Т.П. творчо прикрасили фойє навчального корпусу. Закінчився перший день можливістю для всіх учнів та працівників училища переглянути у читальній залі книжкову інсталяцію  «Степ та воля – козацька доля», що підготувала бібліотекар Бежевець Т.П.
    Основним завданням минулих та сучасних козаків було і є захист рідної держави, повага до її цінностей, тому в рамках Тижня була діючою виставка малюнків членів гуртка народної творчості «Берегиня» на тему: «Україна в серці моїм».
    У середу учні продемонстрували свої художні творчі здібності у виготовленні привітальних листівок до Дня захисника України. Цього ж дня керівником гуртка Гарманчук І. В. був проведений козацький квест між командами груп «Чайка» (303 група) та «ГМЗ» (308 група). Квестери успішно виконали завдання всіх станцій, що були вказані в їх маршрутних листах. Гра була напруженою і, незважаючи на те, що команда «ГМЗ» швидше справилася з усіма завданнями, за сумарною кількістю балів перемогу здобула команда «Чайка», випередивши суперника лише на 2 бали. Дякуємо учасникам за активність!
    11 жовтня керівник студії естрадного вокалу Мангуш В.Ф. зі своїми вихованцями – ученицею 603 групи Лавринович Оленою та ученицею 110 групи Бордюг Людмилою взяли активну участь в обласному мистецькому святі «За мир в державі, злагоду в родині», приуроченому Дню захисника України. В рамках даного заходу члени гуртка народної творчості «Берегиня» Тимошенко Богдан (218 гр.) та Бондарчук Анастасія (212 гр.) взяли участь у виставці-конкурсі «За нашу свободу». Цього ж дня вихователями гуртожитку був проведений перегляд відеофільму «Війна без переможців» з подальшим обговоренням.
    Останній день Тижня розпочався в читальній залі училища проведенням викладачем Ковальовою М.П. історико-літературного калейдоскопу «Подорож козацькими стежками» з 218 та 101 групами, в ході якого учні пригадали і ще більше дізналися про звичаї та традиції козацтва та взяли участь у захоплюючій тематичній вікторині. У спортивній залі викладачем фізичної культури Сколозубом В.М., та «Захисту Вітчизни» Ковальчуком А. Б. були організовані військово-патріотичні змагання «Ми завжди напоготові захищати рідний край», де команди учнів 101, 107, 110 та 303 груп показували свої вміння та навички стройової підготовки, розбирання та збирання автомата, одягання протигазу, військової топографії, підтягування на перекладині та перенесення пораненого на ношах. У запеклій боротьбі перемогу виборола команда 303 групи, ІІ місце розділили між собою 101 і 107 групи, ІІІ місце – команда 110 групи.
    Завершився Тиждень козацької слави у методичному кабінеті обговоренням заступником директора з НВихР Н.А. Янович, методистом Васильчук Т.П., керівником гуртка «Сценічна мова та конферанс» Гарманчук І.В. всіх проведених заходів та наданням пропозицій та рекомендацій щодо проведення даного тижня у наступному навчальному році.

Керівник гуртка І.В.Гарманчук