Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Центр професійної кар'єри

На допомогу учням

 

Що внутрішня, що зовнішня краса тобі одній дарована, людино!

    Тиждень художньо-естетичного виховання «Що внутрішня, що зовнішня краса тобі одній дарована, людино!», який стартував у ГВПУ НТ 4 березня 2019 року, розпочався із приємної несподіванки для педагогічного колективу. Члени УР організували акцію «Позитивчик» - розклеїли на стільчиках у конференц-залі невеличкі смайлики зі щирими посмішками та побажаннями.
    В рамках Тижня відбувалися різноманітні цікаві заходи та дійства. Кожен день Тижня мав свій девіз. Відповідальні за проведення заходів разом з учасниками прикрасили фойє навчального корпусу, оформили фотозону до свята Весни, розмістили малюнки.
    Соціальний педагог Ковальова М.П. ознайомила мешканців гуртожитку із палітрою кольорів та їх емоційний вплив на людину (година спілкування «Веселка кольорів»).
    Викладач Ткаченко Т.Б. провела відкритий урок-подорож «Паркова культура». Здобувачі освіти віртуально відвідали відомі парки країн світу.
    В рамках Тижня викладачами Гарманчук І.В. та Кузьменко О.О. було проведено тематичну лінійку до 205-тої річниці від дня народження Т.Г.Шевченка.
    В переддень Міжнародного жіночого дня члени УР училища підготували та розмістили у соціальних мережах святкову привітальну листівку (відповідальні: УР, бібліотекар Бежевець Т.П.) та провели у фойє навчального корпусу акцію «Кохайте жінку!». Юнаки вітали жіноцтво сувенірами-поробками (відповідальна керівник гуртка Лисюк І.О.). Класні керівники провели у своїх групах інформаційно-просвітницькі години «Свято жінки, краси та весни».
    Майстри в/н за професією Кухар Пекар разом зі здобувачами освіти організували армарок-розпродаж «Смаколики до свята».
    Тиждень пройшов цікаво, змістовно, святково.