Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Центр професійної кар'єри

На допомогу здобувачам освіти

 

Договір про співпрацю Головинського ВПУ НТ та ТОВ «Укрпрофігруп»

    ТОВ «Укрпрофігруп» та Головинське ВПУ НТ уклали договір з метою підготовки робітничих кадрів відповідно до європейських стандартів та домовились про майбутню співпрацю для підготовки здобувачів освіти до сертифікації у відповідності з вимогами міжнародного стандарту ДСТУ EN ІSO: 9606 -1: 2016 (EN ІSO: 9606 -1: 2013, IDT;EN ІSO: 9606 -1: 2012; Cor 1: 2012,IDT) Кваліфікаційні випробування зварників. Зварювання плавленням.
    11 квітня 2019 року 10 здобувачів освіти з професії Електрогазозварник у супроводі старшого майстра Федчика В.С., викладача Ломако А.А., майстрів в/н Тичини В.О. та Пилькевича М.С. здійснили поїздку до ТОВ «Укрпрофігруп» м. Києва для проходження факультативного курсу по теорії зварювальних процесів.
    Відповідно до договору заклад освіти проводить серед здобувачів освіти, які закінчують процес навчання, інформаційну роботу стосовно необхідності для успішного працевлаштування отримання кваліфікаційного сертифікату зварника згідно міжнародного стандарту ДСТУ EN ІSO: 9606 -1: 2016.
    Надалі Головинське ВПУ НТ проводитиме додаткову теоретичну підготовку групи осіб за програмою «Теорія зварювальних процесів у відповідності з вимогами міжнародного стандарту ДСТУ EN ІSO: 9606 -1: 2016.
    ТОВ «Укрпрофігруп» проводитиме практичну частину додаткової підготовки, у тому числі з використанням віртуальних тренажерів зварювання Soldamatic, виробництва іспанської компаніїSeaberyInternationalS.L.
    Після успішного проходження сертифікації особам видаються відповідні сертифікати зварника міжнародного зразка.