Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Центр професійної кар'єри

На допомогу учням

 

Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки!

    Скаженим болем та чорною печаллю вписалася в історію незалежної України моторошна дата – 20 лютого 2014 року. Саме в цей день, який пізніше назвали «Чорний четвер», відбулися найстрашніші та найважчі події Революції Гідності, коли людей, які вийшли на мирний протест заради кращого майбутнього, було жорстоко розстріляно.
    На честь вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні в училищі був проведений урок мужності «Герої не вмирають». Присутні пригадали трагічні події п'ятирічної давнини, в яких передався найтонший подих душі нашого народу, його прагнення жити гідно у власній державі. Не залишили нікого байдужими проникливі слова ведучих та підібрані фото- та відеоматеріали, а патріотичні пісні, що лунали зі сцени, викликали почуття гордості, що кожен з нас – частина сильного нескореного українського народу.
    У глибокій скорботі присутні схилили голови перед світлою пам'яттю тих мужніх, незламних українців, які віддали своє життя на Майдані в лютому 2014 року.
    У фойє навчального корпусу до Дня Героїв Небесної Сотні було оформлено фотовітрину «Час плине, а пам'ять залишається» (бібліотекар Бежевець Т.П.)
    Нехай же вічною буде велика людська і національна відвага, самовідданість, сила духу і стійкість громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.

Керівник гуртка Гарманчук І.В.,
викладач історії Ковальова М.П.