ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар»
16 квітня 2019 року на базі ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира» проведений ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар»
У конкурсі брали участь здобувачі професійної освіти з 9 закладів П(ПТ)О області.
Програма конкурсу передбачала виконання теоретичного завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки на персональних комп’ютерах та виконання 2-х практичних завдань з професії «Кухар» 4-го кваліфікаційного розряду.
Оцінювало конкурс незалежне журі, членами якого були:
Васильчук Валентина Ананіївна – голова журі, директор Навчально-методичного кабінету ПТО у Житомирський області;
Беляк Віктор Віталійович – шеф-кухар ПАБ «»Плезентвіль», голова ГО «Житомирська обласна асоціація кулінарів України»;
Бондарчук Віктор Сергійович – шеф-кухар кафе «Мандри», заступник голови ГО «Житомирська обласна асоціація кулінарів України»;
Захарова Тетяна Михайлівна – інженер-технолог готельно-ресторанного комплексу «Релакс»;
Українець Тетяна Вікторівна – директор ТОВ «Чумацький шлях - Житомир».
Членами журі відзначено високий рівень навчальних досягнень та професійних навичок здобувачів освіти.
Організаційний комітет та журі обласного конкурсу з професії «Кухар» вирішили нагородили дипломами управління освіти і науки обласної державної адміністрації переможця конкурсу, призерів та учасників обласного етапу конкурсу.
Головинське ВПУ НТ представляла Рускевич Олександра, яка посіла IV місце (гр.311, викладач Поліщук А.П., майстер в/н Прищепа В.Г.). Журі відмітили оригінальність та креативність у приготуванні страви.
Вітаємо Олександру, бажаємо успіхів та досягнень!





