Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Центр професійної кар'єри

На допомогу здобувачам освіти

 

ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар»

    16 квітня 2019 року на базі ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира» проведений ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар»
    У конкурсі брали участь здобувачі професійної освіти з 9 закладів П(ПТ)О області.
    Програма конкурсу передбачала виконання теоретичного завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки на персональних комп’ютерах та виконання 2-х практичних завдань з професії «Кухар» 4-го кваліфікаційного розряду.
    Оцінювало конкурс незалежне журі, членами якого були:
    Васильчук Валентина Ананіївна – голова журі, директор Навчально-методичного кабінету ПТО у Житомирський області;
    Беляк Віктор Віталійович – шеф-кухар ПАБ «»Плезентвіль», голова ГО «Житомирська обласна асоціація кулінарів України»;
    Бондарчук Віктор Сергійович – шеф-кухар кафе «Мандри», заступник голови ГО «Житомирська обласна асоціація кулінарів України»;
    Захарова Тетяна Михайлівна – інженер-технолог готельно-ресторанного комплексу «Релакс»;
    Українець Тетяна Вікторівна – директор ТОВ «Чумацький шлях - Житомир».
    Членами журі відзначено високий рівень навчальних досягнень та професійних навичок здобувачів освіти.
    Організаційний комітет та журі обласного конкурсу з професії «Кухар» вирішили нагородили дипломами управління освіти і науки обласної державної адміністрації переможця конкурсу, призерів та учасників обласного етапу конкурсу.
    Головинське ВПУ НТ представляла Рускевич Олександра, яка посіла IV місце (гр.311, викладач Поліщук А.П., майстер в/н Прищепа В.Г.). Журі відмітили оригінальність та креативність у приготуванні страви.
    Вітаємо Олександру, бажаємо успіхів та досягнень!