Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

Центр професійної кар'єри

На допомогу учням

 

День відкритих дверей

    14 березня 2019 року Головинське ВПУ НТ вкотре відчинило свої двері для випускників закладів освіти, які завітали в цей день до училища, щоб дізнатися про сучасний заклад професійної освіти Черняхівщини, його професії та спеціальності, умови навчання та проживання.
    Колектив училища радо зустрічав гостей. У тематично оформленому фойє навчального корпусу відвідувачів закладу зустрічали екскурсоводи, котріознайомили майбутніх абітурієнтів із матеріально-технічною базою, показали лабораторне обладнання, майстерні, навчальні кабінети та гуртожиток. Для юних гостей були проведені майстер-класи з професій, оформлені виставки учнівських виробів та поробок. Випускники закладів освіти мали змогу відчути себе у ролі майбутнього кваліфікованого робітника обраної професії – особисто взяли участь у майстер-класах, мали доступ до автотренажера, зробили фото у професійному одязі, пройшли тести та анкетування.
    Здобувачі освіти з професії Кухар Пекар частували гостей запашною випічкою.
    В актовій залі відвідувачів училища чекали аматори сцени.
    Денть відкритих дверей у Головинському ВПУ НТ відбувся за участі Черняхівської філії ЖОЦЗ та Черняхівського відділу освіти.
    Сподіваємося, що після змістовного відвідування училища багато хто з молоді визначиться із відповіддю на життєво важливе запитання «Куди піти вчитися? Яку професію обрати?».
    Чекаємо вас, майбутні абітурієнти, у стінах нашого навчального закладу!

Бежевець Т.П., бібліотекар ГВПУ Нт