Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

 Тиждень військово-патріотичного виховання

 

   З 7 по 11 травня в училищі проходив тиждень військово-патріотичного виховання «Зі сплаву мертвих і живих писалось ім’я Перемоги». Розпочався тиждень святковим оформленням фойє навчального корпусу, оновленням інформаційного стенду «ГВПУ НТ.today.ua» та виготовленням символічних маків пам’яті.
   До дня пам’яті та примирення в училищі було проведено літературно-музичну панораму «Пронизує пам'ять скорбота прощання – хвилина мовчання…» з елементами аква-гриму та здійснено смолоскипну ходу до пам’ятного знаку в селищі Головине, де учні та працівники організували флеш-моб «Набат пам’яті».
   В День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні колектив училища взяв участь у мітингу біля пам’ятного знаку «Зірка».
   В рамках тижня у фойє навчального корпусу діяла інформаційна викладка-портрет «Ніхто, крім них», учні, що проживають у гуртожитку переглянули фільми з героїко-патріотичної тематики, викладачі української мови провели хвилинку патріота (написання диктантів на патріотичну тему).
   11 травня в училищі відбувся урок-реквієм до річниці загибелі в АТО випускника Віталія Рудого. Переглянувши захід, присутні вшанували пам'ять героя хвилиною мовчання, поклали квіти до пам’ятника Віталію у селищі Головине та відвідали могилу загиблого. На заході були присутні представники Черняхівської райдержадміністрації, Черняхівського РВК, побратими Віталія, мати, дружина та сестра.
   В наш час військово-патріотичне виховання є одним з найголовніших напрямів молодіжної політики нашої держави.