Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

 Тиждень національного- громадянського виховання "Любіть Україну у сні й наяву"

    В училищі в період з 16.04. по 20.04.2018 р. був проведений тиждень національно-громадянського виховання «Любіть Україну у сні й наяву!». З метою якісного проведення тижня був підготовлений план заходів, спрямованих на активізацію діяльності педагогічного та учнівського колективів в напрямку виховання свідомого громадянина-патріота.
    Тиждень розпочався 16.04.2018 р. з тематичного оформлення фойє навчального корпусу, де учні та працівники училища мали можливість за допомого фотоматеріалів згадати деякі заходи патріотичного спрямування, що проходили в училищі. Також цього дня бібліотекарем Бежевець Т.П. у читальній залі було підготовлено виставку літератури «Пишаюся тобою, Україно!». Завершився перший день Тижня в актовій залі гуртожитку проведенням вихователем Хоменко Л.О. відеоуроку з подальшим обговоренням на тему: «Шлях до незалежності».
    У рамках Тижня викладачем історії Ковальовою М.П. у читальній залі училища із учнями 109 групи було проведено вікторину знавців української державності, в актовій залі гуртожитку всі бажаючі мали змогу відвідати виховну годину «Народні символи України», підготовлену керівником гуртка народної творчості «Берегиня» Лисюк І.О.
    Протягом тижня відбувались заходи, присвячені українській культурній традиції, а саме вишивці. Так, працівники та учні училища мали чудову нагоду споглядати технологію вишивки хрестиком під час проведення майстер-класу «Світ української вишивки», організований керівником гуртка Лисюк І.О. та проведений ученицею 401 групи Литвинчук Світланою. У музеї навчального закладу була розгорнута виставка старовинних вишитих рушників «З бабусиної скрині».
    В актовій залі навчального закладу керівником студії естрадного вокалу Мангуш В.Ф. було проведено відкрите заняття на тему: «Українська пісня живе у віках», під час проведення якого гуртківці мандрували по дивовижному світі української народної пісні.
    Класні керівники навчальних груп у рамках Тижня провели з учнями тематичну виховну годину «Державні та національні свята українського народу». Також було організовано огляд куточків державної символіки навчальних кабінетів. Завершився тиждень підведенням підсумків та винесенням пропозицій щодо організації даного Тижня у новому навчальному році.

В.о. заступника директора з НВихР Гарманчук І.В.