Фаховий тиждень з професії «Кухар; пекар»
У навчальному закладі відповідно до річного плану роботи в період з 27.11.17р. по 01.12.17р. був проведений фаховий методичний тиждень з професії «Кухар; пекар».
У рамках тижня відбулись такі заходи:
конкурс стіннівок «Твоя професія – твій вибір»;
відкритий урок виробничого навчання з професії «Пекар» на тему «Приготування булочних виробів» (майстер в/н Оникійчук Н.О.);
майстер-клас з професії «Кухар» (викладач Поліщук А.П, майстри в/н Фльорко Л.С, Коваленко О.Л.);
відкритий урок виробничого навчання з професії «Кухар» на тему «Приготування страв зі смаженого м’яса» (майстер в/н Фльорко Л.С.);
день відкритих дверей навчальних кабінетів, огляд навчально-матеріальної бази (викладачі Поліщук А.П, Антонюк А.В., майстри в/н Фльорко Н.П.,Прищепа В.Г.);
майстер-клас членів гуртка «Мистецтво карвінгу» (майстер в/н Коваленко О,Л.);
виставка-продаж хлібобулочних виробів (майстер в/н Оникійчук Н.О.);
виставка КМЗ предметів професійно-теоретичної підготовки та виробничого навчання з професії «Кухар; пекар» (голова МК Поліщук А.П.);
олімпіада з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» (викладач Поліщук А.П.);
майстер-клас «Приготування еклерів» (майстер в/н Коваленко О.Л.);
майстер-клас «Інноваційні способи приготування хлібобулочних виробів» (майстер в/н Фльорко Л.С.);
відкритий виховний захід професійного спрямування «Нешкідливе харчування» (викладач Поліщук А,П., майстер в/н Коваленко О.Л.);
відкрите засідання методичної комісії «Тиждень професії – результат творчої діяльності педагогічних працівників» (голова МК Поліщук А.П, члени МК).
Тиждень відзначився масовістю учасників, насиченістю програми та різноманітністю проведених заходів.
Голова МК Поліщук А.П.