Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

Участь в осінній школі МАН

    З 8 по 10 листопада 2017 року учень 301 групи ГВПУ НТ Якименко Володимир під керівництвом викладача іноземної мови Данилівської Яни Дмитрівни відвідали осінню школу Житомирського територіального відділення Малої Академії Наук України на базі комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» в науковому відділенні «Мовознавство».
    Молоді науковці впродовж трьох днів мали змогу прослухати лекції та семінари провідних викладачів Житомирського державного університету імені Івана Франка та учителів-методистів шкіл міста Житомира. Зокрема, учням була надана можливість відвідати практикум з іноземної мови, проведений Вижак Іриною Володимирівною, а також психологічні тренінги та лекції-промови Гримашевич Галини Іванівни та Закалюжного Леоніда Володимировича.
    Керівникам делегації випала нагода бути присутніми на презентації книги Кузька Кузякіна, дитячого письменника та ілюстратора та відвідати «Арт-лекцію в картинах», представлену методистом МАН.
    Знання, отримані учнем, були ґрунтовні, що дало поштовх до осмислення завдань, які потрібно підготувати при написанні наукової роботи. За участь в осінній школі МАН учня було нагороджено сертифікатом.
    Бажаємо Якименку Володимиру успіху і наснаги на плідну працю в написанні наукової роботи та гідних результатів у II етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Данилівська Я.Д., викладач іноземної мови