Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

Вітаємо переможця обласного конкурсу«Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»

 

    21 квітня 2018 року за підтримки управління освіти і науки Житомирської ОДА в Житомирському агротехнічному коледжі відбувся ІІ (заключний) етап обласного конкурсу фахової майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».
    У конкурсі брали участь 8 навчальних закладів, зокрема: Андрушівський професійний ліцей, Коростишівський професійний аграрний ліцей, Головинське вище професійне училище нерудних технологій, Любарський професійний ліцей, Малинський професійний ліцей, Пулинський професійний ліцей та господарі – Житомирський агротехнічний коледж.
    За умовами конкурсу змагання проходили у 2 етапи:
    І – теоретичний (перевірка знань правил дорожнього руху та будови, експлуатації сільськогосподарських машин і агрегатів);
    ІІ – практичний (виконання практичних вправ зокрема: технологічна наладка орного агрегату на задану глибину та пробний прохід агрегату в загінці).
    В ході запеклого змагання суддівська колегія своїм рішенням на підставі результатів ІІ етапів вирішила:
    нагородити ДИПЛОМОМ І СТУПЕНЯ Якименка Володимира Петровича – учня Головинського вищого професійного училища нерудних технологій.
    Викладач спецдисциплін Ковальчук Роман Анатолійович та майстер в/н Адрущук Віталій Володимирович отримали подяки за якісну підготовку учасника конкурсу.
    Вітаємо Володимира та його наставників з перемогою, зичимо творчої наснаги та подальших високих здобутків.