Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

 Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

    

    У суботу, 3 лютого 2018 р., в стінах Житомирського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІV етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Зазначений конкурс спрямований на вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня, піднесення престижу української мови і літератури, виховання гордості за свій народ та свою країну – Україну.
    Відкриваючи захід, Сюравчик М.К., проректор з питань моніторингу якості освіти і незалежного оцінювання, наголосив на особливому значенні конкурсу рідної мови: його благородну мету – піднесення престижу рідної мови серед підростаючого покоління, виховання пошани до державної мови в сучасних умовах розвитку України, а також побажав учасникам плідної роботи та креативності.
    Вітаючи учнів-переможців, Колеснік К.І., викладач кафедри методики викладання навчальних предметів, відзначила, що бути учасником даного конкурсу – не тільки опанувати граматичні правила, а й бути патріотом, знати і любити історію українського народу, його мову, традиції, формувати у собі громадянина України. 
    У конкурсі взяли участь учні загальноосвітніх навчальних закладів області, студенти ВНЗ І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації та учні ПТНЗ, які були нагороджені дипломами переможців ІІІ етапу конкурсу.
    Від Головинського ВПУ НТ учасницею фінального етапу конкурсу стала переможниця ІІІ етапу – Грабчук Оксана (310 група). Учениця не вперше є переможницею даного конкурсу серед ПТНЗ області, що свідчить про її високий рівень гуманітарних здібностей, систематичну плідну роботу та творчий підхід у підготовці до філологічних конкурсів. Побажаємо Оксані успіхів і перемог, натхнення і нових кроків у насичене подіями, яскраве і цікаве літературне життя…

Викладач Кузьменко О.О.