Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

Загальноучилищний диктант національної єдності

    Загальноучилищний диктант – це унікальна подія, яка відбулась у нашому навчальному закладі до Дня української писемності та мови 9 листопада. Щорічно популярність диктанту зростає, а учасникам вдається з’ясувати, наскільки добре вони знають мову. І найголовніше в ньому – це не перевірка знань і не хизування здобутою високою оцінкою чи отриманим подарунком. Важлива солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці говорили українською мовою і зберегли її для нащадків.
    Цього навчального року традиційний святковий захід розпочався ексклюзивними запитаннями кореспондентки (учениці 310 групи Канцур Вікторії) і цікавими та веселими відповідями учасників, спілкування яких допомогло створити гарне емоційне налаштування присутніх на успішний результат написання диктанту.
    В цілому, загальноучилищний диктант – це спосіб допомогти постійно вивчати мову. Адже мова – це стильно, мова – це захопливо, її вчити можна легко, невимушено, красиво, щоб бути дійсно українцями, відданими своїй Батьківщині.

Викладач Кузьменко О.О.