Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

Кожна посмішка - це маленьке свято свято

    Як ви вважаєте, яка людина щасливіша: та, в якої щира посмішка і ясний погляд чи та, яка постійно нахмурена?
    Ми всі любимо дарувати посмішки, а ще більше – їх отримувати. Адже так приємно, коли тобі усміхнеться якась незнайома людина.
    Настрій відразу підстрибує до небес та день завжди проходить вдало. І зовсім не обов’язково, щоб було Різдво. Усмішка нічого не коштує, але багато дає. Вона робить багатим того, кому адресована і при цьому не робить біднішими тих, хто її дарує. Вона триває одну мить, але в пам’яті іноді залишається надовго. Ні в кого немає такого багатства, щоб обійтися без неї, але немає й такого бідняка, який не стане від неї багатшим. Вона робить дім щасливим, додає тепло у ділові відносини і служить паролем для друзів. Вона – відпочинок для тих, хто втомився, світло в кінці тунелю для тих, хто впав духом, промінь світла для сумних, а також краща з усіх ліків, які придумала природа від будь-яких неприємностей. Але її не купиш, не випросиш, не позичиш, її не можна вкрасти, так як сама вона нічого не коштує, поки тобі її не подарують.
    Наш дружній та творчий колектив вітає всіх із Всесвітнім днем посмішки! Бажаємо вам щирих, теплих, яскравих посмішок, гарного настрою та позитиву.

Янович Н.А., практичний психолог