Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

 До навчального закладу завітали батьки

    Керуючись річним планом роботи училища на 2017-2018н.р., з метою залучення батьків до співпраці з педагогами та до активної участі в житті училища, в Головинському вищому професійному училищі нерудних технологій з 13.12. по 25.12.2017р. проводились батьківські збори.
    Всі збори були тематичними. Основна їх частина була спрямована на формування педагогічної культури батьків, накопичення ними знань та навичок з виконання батьківських обов'язків та виховання дітей. Піднімались питання ролі сім'ї у вихованні та навчанні учнів, актуальні питання організації навчально-виховного та навчально-виробничого процесів в училищі.
    Керівники груп ознайомлювали батьків із:
    результатами навчання учнів навчальних груп, аналізували рівень успішності, відвідування, поведінки та спілкування учнів за І семестр 2017-2018 н. р.;
    навчально-виробничою діяльністю як однією з основних умов підготовки кваліфікованого робітника;
    проходженням учнями виробничої практики;
    умовами проживання учнів у гуртожитку та організацією їх дозвілля в позаурочний час.
    Найбільш результативними та цікавими видалися «нестандартні» збори в групах 109 (збори - вистава, де учні декламували вірші, розігрували комічні мініатюри) та 401, 112 (у формі брейк-кави).
    Батьківські пройшли плідно та результативно.
    Щиро вдячні батькам за відвідування навчального закладу та небайдуже ставлення до навчання та проживання своїх дітей у ГВПУ НТ.