ІІ-й Відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «BattleChefs 2.0»
19 жовтня 2017 року на базі ДПТНЗ «Житомирське вище професійне училище сервісу і дизайну» в рамках IІ-го Житомирського обласного чемпіонату з кулінарного мистецтва і сервісу «BattleChefs 2.0» проведений обласний етап серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професійними компетенціями: кондитерське мистецтво; кулінарне мистецтво і ресторанний сервіс. У конкурсі взяли участь 35 учнів з усіх навчальних закладів області, в яких готують кваліфікованих робітників за вказаними професійними компетенціями. Представники ПТНЗ області показали високий рівень вмінь та навичок.
Серед них учні Головинського ВПУ НТ.
Hагороджена золотою медаллю і отримала 1 місце:
- Канцур Вікторія (номінація «Стародавня кухня»),
Нагороджені бронзовою медаллю і отримали ІІІ місце:
- Ковальчук Людмила (номінація Сучасна кухня),
- БезсмертнаВіта (номінація «Традицій нийхліб»).
20 жовтня 2017року на базі центру оптової торгівлі «МЕТРО» відбувся чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0». Протягом дня у центрі оптової торгівлі «МЕТРО» змагались близько сотні професійних кухарів, студентів спеціалізованих начальних закладів та офіціанти з 9 областей України. Учениця нашого навчального закладу Безсмертна Віта в номінації «Традицій нийхліб» здобула бронзову медаль.
Вітаємо переможців та учасників конкурсу!
Голова МК педагогічних працівників з професії «Кухар; пекар» Поліщук А.П.



