Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

 Особливе свято - День знань

    1 вересня в ГВПУ НТ відбулися урочистості, присвячені Дню знань та початку нового 2017-2018 навчального року. Першокурсники та їх батьки, учні старших курсів, трудовий колектив,адміністрація та гості навчального закладу зібралися в актовій залі училища на урочисту лінійку та Перший урок.
    Зі зворушливими словами привітання до присутніх звернувся директор навчального закладу МаксимчукВячеслав Володимирович. З початком нового навчального року колектив та учнів привітали гості – голова Черняхівської райдержадміністрації Ігнатенко Павло Михайлович та заступник голови Заворотнюк Людмила Іванівна, які завітали в цей день до навчального закладу з грамотами та подарунками. За багаторічну сумлінну працю, добросовісне виконання службових обов’язків та значний внесок у розвиток освіти Черняхівщини грамотами райдержадміністрації були нагороджені заступник директор Заруцька Т.А., помічник директора по господарській частині Каленюк І.М., викладач Нестерчук С.В. та бібліотекар Фінька А.Г. В цей день колектив училища зі святом Знань привітав Головинський селищний голова Гетьманенко Іван Степанович, а протоієрей Володимир, настоятель церкви Святого Макарія Овруцького, благословив учнів на навчання та побажав всім миру, злагоди, благополуччя та мирного неба.
    Першокурсники на урочистій лінійці отримали від учнів старших курсів ключ від знань, учнівський квиток та символічні професійні подарунки. Зі сцени лунали пісні, привітання, гумор… І лише акорди пісні-трагедії «Пливе кача по Тисині» вкотре налаштовували присутніх на сумний настрій. Кращі учні училища на честь загиблих випускників в зоні АТО поклали квіти до меморіального комплексу Пам’яті.
    Урочиста лінійка завершилась дзвоником, який покликав учнів на Перший урок «Європа – наш спільний дім, а Україна – серце в нім».
    За традицією, що вже декілька років склалася в училищі, в День знань працівники ГВПУ НТ зробили фото на згадку.
    Для когось цей навчальний рік, що почався, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкрився, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, мріями та бажаннями.

Бібліотекар Бежевець Т.П.