Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Навчально практичні центри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Публічна інформація

Безпека роботи в мережі INTERNET

 

 

    У період з 28.11. по 02.12.2022 року у ГВПУ НТ проходив фаховий методичний тиждень з професії «Кухар; пекар».
    У рамках Тижня проведені наступні заходи:
    урок виробничого навчання у гр. 210 на тему: «Приготування напівфабрикатів з м’ясної котлетної маси» (заключний інструктаж), майстер в/н Коваленко О.Л.;
    книжкова інсталяція «Кулінарна мудрість» для членів методичної комісії, бібліотекар Бежевець Т.П.;
    олімпіада з предмета «Технологія приготування їжі» (серед кращих здобувачів освіти груп 210, 312), викладач Поліщук А.П. Найкращі результати показали: I місце – Савченко Віктор (гр. 210); II місце – Бовсунівська Юлія (гр. 312); III місце – Матушинська Ірина (гр. 210);
    виховна година «Борщик – шоу з літературним присмаком» у групі 111, майстри в/н Антонюк А.В., Прищепа В.Г.;
    онлайн-презентація зі здобувачами освіти гр. 210 на тему: «Секрети приготування стейків», викладач Поліщук А.П.;
    благодійна акція «Переможемо разом», група 210, майстри в/н Коваленко О.Л., Фльорко Л.С. Здобувачі освіти випекли велику кількість булочних виробів, виручені кошти передали на потреби ЗСУ;
    екскурсія до ресторану «Road Rest» (м. Черняхів), групи 111, 210, викладач Поліщук А.П., майстри в/н Фльорко Л.С., Коваленко О.Л.;
    бінарний урок із елементами інноваційних технологій з предмета «Устаткування підприємств харчування» у групі 312 на тему: «Сучасне теплове устаткування - пароконвектомати», викладач Поліщук А.П., майстер в/н Антонюк А.В.;
    майстер-клас у групі 312 на тему: «Приготування холодних страв та закусок. Суші Філадельфія», майстер в/н Антонюк А.В.
    У рамках Тижня на базі підрозділу м. Радомишль пройшов конкурс фахової майстерності з професії «Кухар» серед кращих здобувачів освіти груп 312 (підрозділ смт Головине) та 303К (підрозділ м. Радомишль). Умови конкурсу передбачали перевірку професійно-теоретичних знань із спец. дисциплін та виконання практичного завдання, а саме приготування філе курячого фаршированого зі складним гарніром та яблук смажених в тісті. Здобувачі освіти продемонстрували високий рівень теоретичних знань, професійну майстерність під час приготування та оформлення страв. Результати Конкурсу наступні: I місце – Симончук Дарія (гр. 312, підрозділ смт Головине); II місце – Кузьменко Наталія (гр. 312, підрозділ смт Головине), Марченко Алла (гр. 303 К, підрозділ м. Радомишль); III місце - Макарець Катерина (гр. 303К, підрозділ м. Радомишль).
    Тиждень з професії «Кухар; пекар» пройшов вдало, цікаво, був насичений різноманітними заходами, що сприяло мотивації у здобувачів освіти до старанного вивчення обраної професії та популяризацію даної професії серед учнів закладу.

    

    

    

    

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення