Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Навчально практичні центри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Публічна інформація

Безпека роботи в мережі INTERNET

 

 

    У період з 26 по 30 вересня 2022 року у Головинському ВПУ НТ проходив Тиждень бібліотеки «Інформація – це шлях до знань». А знання – це скарб, ключем до якого є книга. У всі часи знання були бронею від усіх бід. Саме знання роблять людину вільною і могутньою.
    Книги збирають перлини людської думки і передають їх нащадкам.
    В рамках Тижня бібліотеки  у додатку CLASSROOM.GOOGLE.COM бібліотекарем ГВПУ НТ      Тетяною Бежевець викладена інформація «До професії через книгу» (віртуальна виставка літератури професійного спрямування) та «Шлях книги від минулого до сучасного» (віртуальна мандрівка).
    Книга вчить, книга радить, а у відповідальні моменти підкаже правильну відповідь для вирішення багатьох питань. Спілкування з навчальною літературою допомагає оволодіти професією. Бібліотекарем спільно зі здобувачами освіти створено фотофлешмоб «Книжковий дрес-код моєї професії».
    Мова є символом нації, символом держави на рівні з Державним Прапором, Гербом та Гімном. У рамках Тижня бібліотеки здобувачі освіти писали есе на тему «Мова має значення» (роботу організували викладачі української мови та літератури Гарманчук І.В. Кузьменко О.О. та Коваленко Т.С.).
    ПАМ’ЯТАЄМО заради майбутнього…
    29 вересня 2022 року 81-ті роковини однієї з найтрагічніших сторінок в історії ХХ століття – початку масових розстрілів мирного населення, вчинених гітлерівцями в урочищі Бабин Яр під час окупації Києва у 1941-1943 роках. Бібліотекарем підготовлено відео-реквієм до Дня пам’яті трагедії Бабиного Яру «Трагедія людства на українській землі». У ХХІ столітті геноцид знову прийшов на українську землю. Але не тоді, не зараз нас не зламати. Українці вистоять, перемога буде за Україною.
    Інформація – це крок до знань.
    Знання – це сила, це міць, це перемога!

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення