Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Навчально практичні центри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Публічна інформація

Безпека роботи в мережі INTERNET

 

 

    Представники Головинського вищого професійного училища нерудних технологій 27 січня 2023 року за сприяння Черняхівської районної філії ЖОЦЗ на базі Черняхівського ліцею №2 організували профорієнтаційний захід.
    Яна Самойленко (здобувачка освіти з професії «Кухар; Пекар») презентувала заклад освіти та професії, які можна здобути у ньому, ознайомила з умовами навчання та проживання. Слухачі здійснили віртуальну екскурсію закладом освіти.
    Майстер виробничого навчання Юрій Іващенко, в минулому випускник Головинського ВПУ НТ, розповів майбутнім абітурієнтам про професію «Електрогазозварник» та провів майстер-клас на дуговому тренажері зварника. Учні ліцею мали змогу самі виконати нескладні професійні прийоми зварювання.
    Майстер-клас з приготування «Тірамісу» організували для учнів ліцею майстер виробничого навчання з професії «Кухар; Пекар» Аліна Антонюк та здобувачка освіти Яна Самойленко. Смаколик вдався на славу!
    Керівник гуртка «Берегиня» Ілона Лисюк та учасниця гуртка Анастасія Супруненко (здобувачка освіти з професії «Кухар; Пекар») представили ліцеїстам виставку учнівських поробок та провели майстер-клас із виготовлення оберегів. Кожен учасник заходу отримав оберіг, виготовлений власноруч.
    Зустріч пройшла цікаво, пізнавально та насичено.
    Запрошуємо вас, шановні ліцеїсти, до Головинського ВПУ НТ для освоєння майбутньої професії. Вдалого вам професійного вибору!
    Щиро вдячні за співпрацю Черняхівській районній філії ЖОЦЗ та Черняхівському ліцею № 2!

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Житомирський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел (04134)3-12-07
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення