Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Навчально практичні центри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Публічна інформація

Безпека роботи в мережі INTERNET

 

 

    …Безвусі, юні, вічно молоді,
    Ви склали голови за рідний Київ,
    Скріпивши крок державницькій ході,
    Вписавши подвиг у свободи вияв. (Яр Славутич, «Крутянці»)
    105 років тому, 29-30 січня 1918 року, українські студенти та гімназисти ціною власного життя стримали наступ більшовицької армії на Київ біля залізничної станції Крути.
    Головинське ВПУ НТ долучилося до відзначення річниці січневих подій.
    Творча група здобувачів освіти ГВПУ НТ (Ковтонюк В., Вагін Д., Масальський К., Самойленко Я., бібліотекар Бежевець Т.П.) підготувала поетичний флешмоб «Крути – бій за майбутнє, за свободу, за незалежність України».
    Класний керівник Гончаренко А. А. разом зі здобувачами освіти 111 групи до 105 річниці роковин бою під Крутами провели онлайн-виховну годину "Лицарство Крут! Ваш чуємо зов - невтомно далі йти".
    Під час виховної години учасники дізналися про передумови, наслідки й значення бою під Крутами. Порушилися питання й сучасного протистояння під Крутами в часи повномасштабного вторгнення.
    Викладачем Бежевець О.В. зі здобувачами освіти групи 302 був проведений історичний екскурс «Сторінками немеркнучих Крут».
    Мета заходу: формування у здобувачів освіти почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого; формування й розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Вітчизни, на прикладі подвигу однолітків.
    Бій під Крутами став для українського народу символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

    

    

    

    

Контакти:
12325
Житомирська область,
Житомирський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел (04134)3-12-07
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення