Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Навчально практичні центри

Здобувачам освіти

Методична робота

Виховна робота

Публічна інформація

Безпека роботи в мережі INTERNET

 

 

    ДЕНЬ ЗНАНЬ. ПЕРШИЙ УРОК… На жаль, у 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час, а Перший урок у незвичному форматі. Сьогодні Україна виборює свою незалежність, право на існування і платить за це найціннішим – тисячами людських життів…
    «МИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!» - тема уроку, який у різних формах провели керівники навчальних груп зі здобувачами освіти Головинського ВПУ НТ.
    В ході уроку учасники прослухали інформацію про історичне минуле українців,їх героїчні подвиги, згадали державні символи та народні обереги, ознайомилися із творчістю сучасних українських митців. Хвилиною мовчання вшанували героїв, які заплатили своїм життям за нашу свободу та незалежність, захищаючи Батьківщину, свій край, свою домівку та родину.
    Честь і слава незламним захисникам України! Україна – це незалежна, вільна країна, яка бореться за себе і за увесь світ зі злом – рашизмом та обов’язково переможе у цій битві. Сьогодні як ніколи ми маємо бути єдині. У ЄДНОСТІ – НАША СИЛА. ДЕ ЄДНІСТЬ – ТАМ ПЕРЕМОГА!

    

    

 

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення