Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

Методичний тиждень з професії «Кухар; пекар»

    В період з 20.03 по 24.03.2017р. в училищі був проведений фаховий методичний тиждень з професії «Кухар; пекар».
    В рамках Тижня проведено ряд різноманітних заходів. У фойє навчального корпусу розмістилися експозиції українських страв, «Медова хата», елементи народного вжитку, вишиті рушники, малюнки учнів. Протягом тижня проходив конкурс стіннівок професійного спрямування.
    В рамках Тижня пройшли відкриті заходи:
    урок виробничого навчання «Приготування страв і гарнірів із запечених овочів», майстер в/н Демчук З.В.;
    урок виробничого навчання«Приготування плетінки», майстер в/н Прищепа В.Г.;
    урок теоретичног навчання «Вимоги до раціонального харчування», викладач Пилипчук С.О.;
    виховний захід «Вінегрет-шоу», заступник директора з НВР Заруцька Т.А., керівник гуртка Гарманчук І.В., майстер в/н Коваленко О.Л., вихователь Мовчан Л.В., майстер в/н Подкур О.В.;
    В «День української кухні» в училищі відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування, плодоовочівництва та дослідницьких професій. Учасники секції ознайомилися з матеріально-технічною базою училища, із системою роботи МК викладачів та майстрів виробничого навчання з професії «Кухар; пекар», відвідали благодійну виставку-ярмарку, відкриті уроки, переглянули виставку учнівських робіт.
    В методичному кабінеті навчального закладу була підготовлена виставка творчих доробок та напрацювань  педагогічних працівників з професії «Кухар; пекар» та проведено відкрите засідання методичної комісії «Тиждень професії – результат творчої діяльності педагогічних працівників».
    Завершальним заходом Тижня стало експрес повідомлення на загальноучилищній лінійці під назвою «Дивовижні кулінарні новини» (викладач Поліщук А.П.).
    Тиждень пройшов на високому методичному рівні.