Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

 Обласна методична секція заступників директорів з НВР 

    26 квітня Головинське ВПУ НТ з робочим візитом відвідали заступники директорів з НВР профтехучилищ Житомирської області. На базі училища проходило засідання обласної методичної секції на тему: «Трудове виховання як один з головних аспектів виховної роботи».
    Директор училища Максимчук В.В. презентував гостям навчальний заклад, заступник директора з НВР Заруцька Т.А. проінформувала учасників секції про систему трудового виховання в училищі. Бібліотекарем Бежевець Т.П.  було підготовлено виступ «Застосування ІКТ у підвищенні мотивації до оволодіння обраною професією».
    В ході роботи учасники методичної секції презентували колегам досвід роботи з трудового навчання окремо взятого навчального закладу, обговорили види та форми реалізації трудового виховання в умовах ПТНЗ в Україні та за кордоном, поділилися особливостями професійної орієнтації в економічних та соціальних умовах області.
    Члени секції з задоволенням ознайомились із матеріальною базою навчального закладу, відвідавши гуртожиток, бібліотеку, спортивну  та актову залу. Зробили загальне фото на згадку.
    У фойє навчального корпусу на гостей училища чекав благодійний ярмарок булочних виробів учнів з професії «Кухар; пекар». А учасники гуртків провели майстер-класи «Мистецтво карвінгу» (керівник гуртка Коваленко О.Л.), «Виготовлення ляльки-мотанки» (керівник гуртка Лисюк І.О.) та «Дамо книзі друге життя» (бібліотекар Фінька А.Г.). Веселий пасічник пригощав гостей запашним медом: квітковим, липовим, гречаним.
    На подвір’ї навчального закладу члени УР підготували та провели зелену акцію-флешмоб «Затишне училище – особиста справа кожного», де висадили кущі троянд.
    В актовій залі учасники секції разом з трудовим та учнівським колективом училища вшанували пам'ять учасників ліквідації Чорнобильської аварії, переглянувши виховну годину «Чорнобиль – скорбота пам’яті людської».
    Підсумки роботи засідання методичної секції підвела методист НМК ПТО Чистякова В.П., яка відзначила створення належних умов адміністрацією ГВПУ НТ для проведення семінару-практикуму.