Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

Обласна методична секція педагогічних працівників харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування, плодоовочівництва та дослідницьких професій

    Відповідно до плану роботи НМК у Житомирській області 23.03.2017р. на базі Головинського ВПУ НТ проведено засідання обласної методичної секції педагогічних працівників харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування, плодоовочівництва та дослідницьких професій на тему: «Впровадження та поширення перспективного педагогічного досвіду в навчально-виховний процес».
    Форма проведення: творча майстерня.
    Засідання секції відвідали 37 представників із 16 навчальних закладів.
    Директор училища Максимчук В.В. презентував присутнім навчальний заклад. Досвідом роботи з вивчення, узагальнення та впровадження перспективного педагогічного і виробничого досвіду в навчально-виробничий процес училища поділилася заступник директора з НВР Заруцька Т.А. Систему роботи методичної комісії педагогічних працівників з професії «Кухар; пекар», КМЗ предметів і професії презентувала голова МК Поліщук А.П.
    В кабінеті «Технології приготування їжі з основами товарознавства» для учасників секції була організована виставка методичних напрацювань педагогічних працівників ГВПУ НТ з професії «Кухар; пекар».
    В ході роботи творчої майстерні учасники секції обмінялися досвідом роботи, обговорили та схвалили досвід роботи педагогічних працівників, які атестуються у 2017 році при управлінні освіти і науки облдержадміністрації.
    Учасники секції відвідали виставку-продаж хлібобулочних виробів та страв кулінарного мистецтва, адже саме в цей день в училищі проходило свято «День української кухні».
    Педагогічними працівниками училища були підготовлені відкриті уроки та заходи:
    урок з предмета «Фізіологія харчування» на тему: «Раціональне харчування» (викладач Пилипчук С.О.);
    урок виробничого навчання з професії «Пекар» на тему: «Випікання плетінок» (майстер в/н Прищепа В.Г.);
    позаурочний захід професійного спрямування на тему: «Вінегрет-шоу» (заступник директора з НВР Заруцька Т.А., викладач Поліщук А.П., керівник гуртка Гарманчук І.В., вихователь Мовчан Л.В.).
    Засідання завершилось підведенням підсумків роботи творчої майстерні та методичної секції за 2016-2017 навчальний рік.