Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

Обласний конкурс «Заступник директора ПТНЗ-2016»

    З метою підвищення рівня професіоналізму і престижу посади заступника директора професійно-технічного навчального закладу, створення належних умов для його діяльності, популяризації кращих здобутків у грудні 2016 року проходив обласний конкурс «Заступник директора ПТНЗ-2016». Конкурс проводився за трьома номінаціями: «Заступник директора з навчальної роботи», «Заступник директора з навчально-виробничої роботи», «Заступник директора з виховної роботи».
    На розгляд журі було подано 35 конкурсних робіт. Членами журі було розглянуто представлені матеріали та обрано по три фіналісти у кожній номінації, до числа яких увійшли і представники нашого училища – фіналісти конкурсу – заступник директора з виховної роботи Таїсія Адамівна Заруцька та заступник директора з навчальної роботи Альона Валентинівна Поліщук.
     14 грудня 2016 року на базі ДНЗ «Житомирське вище професійне технологічне училище» відбувся фінальний етап конкурсу, де заступники ГВПУ НТ захищали власний інноваційний управлінський проект.
    Вітаємо наших заступників – дипломантів фіналу обласного конкурсу «Заступник директора ПТНЗ-2016»! Бажаємо їм творчого натхнення, невичерпної енергії та нових досягнень на благо і процвітання профтехосвіти України!