Головинське
вище професійне училище
нерудних технологій

Контакти:
12325
Житомирська область,
Черняхівський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел/факс 8(04134)9-60-01

    

 

Головна

Новини

Про училище

Адміністрація

Абітурієнтам

На допомогу учням

 

День цивільного захисту 

    19 квітня 2017 року в училищі було проведено День цивільного захисту.
    Розпочався день проведенням загальноучилищної лінійки, на якій ознайомили трудовий та учнівський колективи із метою, завданням та графіком проведення запланованих заходів.
    Протягом дня в училищі діяла виставка засобів індивідуального захисту, проходили конкурси малюнків та плакатів на тему «Збережи своє життя». В групах 117, 207, 504 були проведені відкриті заняття: «Надзвичайні ситуації» та «Що я маю знати, щоб зберегти своє здоров’я?». Підбір матеріалів та форма навчання відповідали віковим особливостям учнів. Викладачі Ковальчук А.Б., Нестерчук С.В., Ломако А.А. для повного та кращого засвоєння матеріалу використали мультимедійний супровід, плакати, відеофільми, бесіду супроводжували конкретними прикладами, велику увагу приділяли питанням навчання учнів правильному поводженню в екстремальних ситуаціях.
    Основним елементом дня стало проведення комплексного об’єктового тренування, в ході якого відпрацьовувались дії працівників та учнів училища за сигналом «Увага всім»!». Організовано, спокійно, але динамічно та швидко було проведено евакуацію всіх учасників навчально-виховного процесу.
    Викладачем фізичного виховання Пахомовим В.О. та викладачем предмету «Захист Вітчизни» Ковальчуком А.Б. була проведена комбінована спортивна естафета, в якій взяли участь 8 навчальних груп.
    За результатами підсумків естафети I місце посіла група 210, II місце – 207 група та III місце – 201 група.
    У конкурсі рефератів на тему цивільному захисту І місце виборола Канцур В., 210 група; ІІ місце – Тимошенко А., 111 група та ІІІ місце – Якименко В., 201 група.
    День цивільного захисту пройшов цікаво та повчально. Учасники заходів продемонстрували обізнаність та підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій. переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

Ломако Ю.М., начальник штабу ЦЗ