Обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 1.0»
6-17 вересня 2016 року на базі Центру оптової торгівлі «Метро» м. Житомира в рамках I-го Житомирського обласного чемпіонату з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 1.0» проведений обласний етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професійними компетенціями: кондитерське мистецтво; кулінарне мистецтво і ресторанний сервіс. У конкурсі взяли участь 38 учнів та 4 педагогічні працівники з усіх 11 навчальних закладів області, в яких готують кваліфікованих робітників за вказаними професійними компетенціями. Представники ПТНЗ області показали високий рівень вмінь та навичок і вибороли 8 золотих, 10 срібних і 11 бронзових медалей.
Серед них учні Головинського ВПУ НТ.
Членами журі та оргкомітету
кращими за професійною компетенцією кулінарне мистецтво у різних номінаціях нагороджені срібною медаллю і отримали
ІІ місце:
– Канцур Вікторія група 210 (Номінація «Стародавня кухня»);
– Безсмертна Віта, група 401 (номінація «Традиційний хліб»).
Нагороджена бронзовою медаллю і отримала
ІІІ місце:
– Міленіна Аліса, група 312 (номінація «Сучасна кухня»), ;
Дипломом нагороджена учениця Лавринович Олена, група 312 (номінація «Ресторанні десерти»).
У конкурсі приймав участь у двох номінаціях випускник училища Матушинський Дмитро, який виборов
І місце, золота медаль (номінація «Мініатюри з тіста»);
ІІІ місце, бронзова медаль (номінація «Страви з риби»).
Вітаємо переможців та учасників конкурсу!
Поліщук А.П., викладач спецдисциплін







