19.11.2024р. на базі Головинського ВПУ НТ пройшло засідання обласної методичної секції педагогічних працівників харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування, плодоовочівництва та дослідницьких професій. Засідання проходило у формі навчально-практичного семінару на тему: «Сучасні напрями діяльності педагогічних працівників щодо підвищення ефективності організації освітнього процесу в закладі».
Заступник директора з навчально-методичної роботи Яна ДАНИЛІВСЬКА презентувала заклад.
Голова методичної комісії Антоніна ПОЛІЩУК представила методичний кейс діяльності педагогічних працівників училища щодо підвищення ефективності організації освітнього процесу.
Викладачі професійно-теоретичної підготовки Аліна АНТОНЮК та Катерина КОНДРАТЕНКО (ТВСВ м. Радомишль) продемонстрували фаховий контент навчально-матеріальної бази та КМЗ предметів професійно-теоретичної підготовки з професій «Кухар» і «Пекар».
Майстри в/н Олена КОВАЛЕНКО та Наталія ЗАТОЛЮК (ТВСВ м. Радомишль) ознайомили з фаховим контентом навчально-матеріальної бази та КМЗ виробничого навчання з професій «Кухар» і «Пекар».
Методист ТВСВ м. Радомишль Головинського ВПУ НТ Оксана БИЧКІВСЬКА презентувала досвід роботи з підготовки навчально-програмної документації до підвищення кваліфікації з професії «Кухар» педагогічних працівників і здобувачів освіти за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти» в ремках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування.