Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Центри професійної кар’єри

Навчально практичні центри

Освітній процес

Методична робота

Виховна робота

 

 

    19.11.2024р. на базі Головинського ВПУ НТ пройшло засідання обласної методичної секції педагогічних працівників харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування, плодоовочівництва та дослідницьких професій. Засідання проходило у формі навчально-практичного семінару на тему: «Сучасні напрями діяльності педагогічних працівників щодо підвищення ефективності організації освітнього процесу в закладі».
    Заступник директора з навчально-методичної роботи Яна ДАНИЛІВСЬКА презентувала заклад.
    Голова методичної комісії Антоніна ПОЛІЩУК представила методичний кейс діяльності педагогічних працівників училища щодо підвищення ефективності організації освітнього процесу.
    Викладачі професійно-теоретичної підготовки Аліна АНТОНЮК та Катерина КОНДРАТЕНКО (ТВСВ м. Радомишль) продемонстрували фаховий контент навчально-матеріальної бази та КМЗ предметів професійно-теоретичної підготовки з професій «Кухар» і «Пекар».
    Майстри в/н Олена КОВАЛЕНКО та Наталія ЗАТОЛЮК (ТВСВ м. Радомишль) ознайомили з фаховим контентом навчально-матеріальної бази та КМЗ виробничого навчання з професій «Кухар» і «Пекар».
    Методист ТВСВ м. Радомишль Головинського ВПУ НТ Оксана БИЧКІВСЬКА презентувала досвід роботи з підготовки навчально-програмної документації до підвищення кваліфікації з професії «Кухар» педагогічних працівників і здобувачів освіти за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти» в ремках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування.

        

        

        

        

        

        

        

        

        

Контакти:
12325
Житомирська область,
Житомирський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел (04134)3-12-07
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення