В період з 29.01. по 02.02.2024 року в закладі проходив фаховий методичний тиждень з професії «Кухар; Пекар». В рамках Тижня проведено ряд заходів:
солодке передбачення для педагогічних працівників закладу;
участь у Всеукраїнському гастрономічному конкурсі «Різдвяні традиції;
солодка вікторина «Відгадай та смакуй», під час якої здобувачі освіти давали відповіді на постановлені запитання професійного спрямування, за що отримували смаколики;
олімпіада з предмета «Приготування хліба, хлібобулочних та борошняно-кондитерських виробів» серед здобувачів освіти груп 112, 211 та 310;
брейн-ринг між здобувачами освіти гр. 211;
майстер-клас від випускників ГВПУ НТ для здобувачів освіти 310 групи на тему: «Сучасні європейські традиції», де показали сучасні технології приготування салатів і десертів;
благодійний ярмарок-продаж запашної випічки «Сила в єднанні». Зібрані кошти були передані захиснику України, випускнику ГВПУ НТ на придбання автомобіля;
екскурсія на кондитерську фабрику «Житомирські ласощі», де мали змогу ознайомитись з особливостями роботи на підприємстві та автоматизованим сучасним обладнанням;
інформаційний дайджест «Як смакує Україна: гастрономічні традиції та найвідоміші страви»;
естафета між здобувачами освіти груп кухарів «Найшвидший кухар»;
конкурс фахової майстерності з професії «Кухар» серед кращих здобувачів освіти груп 310 (підрозділ смт Головине) та 308К (підрозділ м. Радомишль);
екскурсія до музею флори і фауни та історико-культурного комплексу «Радомисль»;
інтегрований урок з предметів «Фізика» та «Приготування страв» на тему: «Фізика смаку: вивчення характеристик молекулярних змін у стравах з використанням методів молекулярної кухні»;
посвята здобувачів освіти 112 групи в кухарі.
Тиждень з професії «Кухар; Пекар» пройшов вдало, цікаво, був насичений різноманітними заходами, що сприяло мотивації у здобувачів освіти до старанного вивчення обраної професії та популяризацію даної професії серед учнів закладу та за його межами. Мета Тижня була досягнута.
Заступник директора з НМР Яна ДАНИЛІВСЬКА
