Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Центр професійної кар’єри

Навчально практичні центри

Освітній процес

Методична робота

Виховна робота

 

 

    Щороку на початку весни українці вшановують ім’я Тараса Григоровича Шевченка – геніальної людини правди і свободи, нескореного борця за волю України.
    До Шевченківських днів класні керівники у навчальних групах провели години спілкування «Шевченко відомий та невідомий», бібліотекар Бежевець Т.П. – онлайн-вікторину, де всі охочі перевірили свої знання та дізналися цікаві факти про Кобзаря.
    Викладач Гарманчук І.В. зі здобувачами освіти 111 групи поринули в круговерть літературного квізу «Шевченкове слово в наших серцях», 312 група позмагались у конкурсі-вікторині та визначили кращого знавця творчості поета, учні 302 групи здійснили віртуальну подорож «Шевченко монументальний».
    Викладач Коваленко Т.С. у групі 201 провела інтелектуально-розважальна гра «Що? Де? Коли?», де учні пригадали основні віхи життєвого та творчого шляху митця.
    Світла постать Тараса Шевченка живе у віках, його творчість завжди актуальна, у рядках його творів пульсує сила, наснага, відвага та віра. Кобзар є натхненням для багатьох людей, а його пророчі слова надають мужності у боротьбі за волю та незалежність.

    

    

 

Контакти:
12325
Житомирська область,
Житомирський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел (04134)3-12-07
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення