Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Центр професійної кар’єри

Навчально практичні центри

Освітній процес

Методична робота

Виховна робота

 

 

    6 травня 2023р. на базі Житомирського агротехнічного коледжу відбувся II фінальний етап конкурсу фахової майстерності з професії 8331 «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» серед здобувачів освіти закладів фахової перед вищої та професійної (професійно-технічної) освіти Житомирської області.
Головинське ВПУ НТ представляв здобувач освіти гр. 302 Брузда Дмитро під керівництвом викладача Заречного А.А. та майстра в/н Якименка В.П.
    Конкурс проходив у II етапи: теоретичний та практичний. Теоретична частина містила: 20 питань з правил дорожнього руху, основи керування автомобілем, безпека дорожнього руху, правила надання першої медичної допомоги (тестування проводилося за допомогою інтернет ресурсу GREEN WAY); 20 питань з будови, технічного обслуговування та експлуатації тракторів і сільськогосподарських машин. Практична частина складалася з 2 вправ: під’їзд до плуга заднім ходом, приєднання та від’єднання його до автозчіпного пристрою, наїзд на дерев’яний брус та регулювання плуга на задану глибину оранки та проведення оранки орним агрегатом.
    За результатами конкурсу Дмитро посів II місце. Вітаємо здобувача освіти та його наставників з гарним результатом та бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Заступник директора з НМР Яна ДАНИЛІВСЬКА

    

    

 

Контакти:
12325
Житомирська область,
Житомирський район,
смт. Головине,
вул. Жовтнева, 19
тел (04134)3-12-07
e-mail gvpunt@ukr.ne
t

    

Календар України. Українське ділове мовлення